/ 15º

El Ranger's, campió del Memorial Canut a la tanda de penals (4-4)

El Ranger's va proclamar-se campió de la 36a edició del Memorial Canut a la tanda de penals contra l'UE Santa Coloma. El duel als Serradells va estar carregat d'emocions i gols, amb un 4 a 4 al final dels temps reglamentari.

No s'havia complert el primer minut de joc i Jonathan Flores va inaugurar el marcador per als colomencs. Una mostra del que estava per venir.

Al minut 8, Walid va fer la igualada, i al 14, Ferran Montobbio va capgirar el marcador amb aquest xut a l'escaire.

Dos minuts més tard, Sergio Crespo va fer l'1 a 3, però Èric Brito va retallar distàncies abans del descans. A la represa, Marc Ferré va fer el 2 a 4 amb una falta directa.

L'entrada del porter jugador dels de Cabinho va generar moltes ocasions i Brito i David Carrillo van posar el 4 a 4 final.

A la tanda de penals, les errades de Brito i Marçal van condemnar els colomencs. En el penal decisiu, Aitor Pereira va donar el triomf i el primer Canut per al Ranger's.