/ 16º

Samper dona tres punts vitals al FC Andorra (1-0)

Victòria del Futbol Club Andorra al darrer sospir davant l'Osca amb un solitari gol de Sergi Samper a pilota aturada. Tres punts vitals contra un rival que marca el tall de les posicions de descens.

Eder Sarabia demanava sort i aquest diumenge l'ha trobat. A pilota aturada al minut 90 i amb un protagonista inesperat, Sergi Samper. Una falta lateral servida per Álvaro Martin ha servit per endur-se tres punts d'or després que el migcampista barceloní pentinés la pilota al fons de la xarxa. Un cop de cap que val un triomf, en un partit on ni Andorra ni Osca han fet mèrits per guanyar.

Els aragonesos han plantejat un entramat defensiu ben reeixit que ha dificultat molt la circulació de pilota dels de Sarabia. Àlex Calvo ha estat el protagonista de la primera meitat amb un cop de cap sol al minut 25 que ha salvat Fernández. Al 38, novament, Calvo novament ha tingut el primer amb una acció individual, però el seu xut ha sortit tou a les mans del porter. Al descans, 0 a 0.

La segona meitat ha donat pas a un partit més obert gràcies als canvis i l'esforç de la primera meitat. L'intercanvi de cops d'ambdós equips ha quedat sense premi per la manca d'encert i l'actuació dels porters.

Quan tot semblava vist per sentència, Samper, in extremis ha donat tres punts vitals als tricolors. A més, el partit també ha deixat com a anècdota una esbroncada de Sarabia a Scheidler per quedar-se massa temps a terra quan l'equip necessitava defensar el marcador. Al final, 1 a 0.