/ 16º

El CE Sant Julià encaixa la tercera derrota a Solsona (8-5)

El  CE Sant Julià va caure per 8 a 5 a la pista del S

El  CE Sant Julià va caure per 8 a 5 a la pista del Solsona, en la jornada 8 de Tercera.

Un mal inici li va costar tres gols en sis minuts a l'equip de Jorge Días. Edgar Sánchez retallava diferències al minut 10, però el Solsona feia poc després el 4 a 1. Roge feia pujar el 4 a 2 i novament el Solsona recuperava la seva renda, amb el 5 a 2. Edgar, al minut 17, marcava el 5 a 3 amb el qual s'arribava al descans.

El Solsona va tornar a perforar la porteria laurediana a l'inici de la segona meitat. Dos gols del Sant Julià, obra de Leo Santos i Brayan, ajustaven el marcador fins al 6 a 5. Els de Jorge Días es van bolcar en atac per buscar l'empat i el Solsona ho va aprofitar per assegurar la victòria, amb dues dianes més abans de la botzina.

La derrota a la pista del Solsona és la tercera dels lauredians en cinc partits. El cap de setmana vinent no hi ha lliga, però els de Jorge Días aprofitaran per recuperar dos dels partits ajornats, dissabte 5 de desembre a la pista de l'Alcoletge i l'endemà al Centre Esportiu de Sant Julià de Lòria, contra el Laguna.

Imatge: Arxiu RTVA