/ 11º

Sant Julià i Engordany s'allunyen de les primeres posicions a la lliga nacional

A la lliga nacional de futbol, el Sant Julià i l'Engordany perden pistonada i s'allunya de les primeres places. L'Inter segueix al capdavant de la classificació, després de golejar l'Ordino.

L’Inter va protagonitzar la golejada de la jornada davant l’Ordino, per 5 a 0. Al 9, Genís Soldevila amb aquesta vaselina feia el primer. Al 27, Soldevila novament convertia el segon. A l’inici de la represa, Jordi Roca posava el tercer amb aquest xut llunyà. Soldevila aprofitava la centrada de Toni Lao per fer el seu hat-trick al 59, amb aquesta volea. Al darrer tram de partit, Jordi Betriu aprofitava un regal del porter ordinenc per fer el cinquè.

El VallBanc Santa Coloma va superar el Carroi amb claredat per 4 gols a 0. Àlex Martínez obria la llauna al minut 9, després d'una passada de Marc Rebés al punt de penal. Al 53, una jugada de Nájera la convertia De Azevedo en el segon. Al temps d'afegit, Camochu i Nico Medina, de penal, posaven el 4 a 0 definitiu que deixa els colomencs a quatre punts de l'Inter.

La sorpresa de la jornada va arribar al partit enter el Sant Julià i l'Atlètic d'Escaldes. Els escaldencs van refer-se de l'enrenou extraesportiu i van golejar els lauredians per 0 a 4. Al minut 12, Yael aprofitava la passivitat defensiva en una jugada d'estratègia per fer el primer. Al 26, Sergi Suárez culminava una jugada col·lectiva. Al 71, Xavi Vieira feia a plaer el tercer, després d'una jugada individual de Minutella. Al 81, Gemelson amb aquest xut de falta posava el quart i definitiu. La golejada deixa els lauredians a 11 punts del líder.

Per últim, Engordany i UE Santa Coloma van empatar a 1. Al minut 27, Luigi feia el primer amb un xut encreuat per batre Ricard Fernàndez. A set pel final, l'àrbitre xiulava unes mans d'Aaron dins de l'àrea i Cristian Garcia feia l'empat des dels onze metres. Els dos equips van buscar la victòria i Sergio Crespo fregava el gol amb aquest xut potent que escopia la creueta. Els colomencs van jugar els darrers minuts amb dos homes menys, al final un 1 a 1 que no satisfà cap dels dos.