12º / 17º

El Sant Julià guanya el seu segon partit a la tercera divisió

Millor li van anar les coses al Sant Julià de futbol sala. L'equip de Talín va aconseguir remuntar un partit que es va complicar ell mateix. Un parcial de 7 a 0 a la segona meitat va ser més que suficient per sumar la segona victòria de la temporada a casa.

Mal inici del Sant Julià de futbol sala ahir contra el Gavà. Els catalans, mitjançant Christian, feien el 0 a 1 aprofitant un rebuig del porter Dani.

El mateix Christian faria 4 minuts després el 0 a 2. Ara, aprofitant una pilota perduda en defensa del Sant Julià.

Les coses encara se li complicaven més al Sant Julià immediatament després. Jona veia la targeta vermella, amb 32 minuts de joc per davant.

Els lauredians es van tornar a posar dins el partit gràcies a un gol de Pedro, amb un xut ras ajustat al pal.

Just després, però, els catalans tornarien a posar terra pel mig. Damià robava la pilota, servia a Raúl, que superava el porter, tot i que va ser el mateix Damià el que va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

A 4 minuts per al descans, el Sant Julià tornava a retallar diferències. Ara, era Jorge Dias, amb un xut amb el peu dret que feia pujar el 2 a 3.

Abans del descans, però, de nou el Gavà ampliava el seu avantatge. Tamayo, amb un fort xut des de lluny que posava el 2 a 4 i amb el qual s'arribava al descans.

A la represa, però, només hi va haver un equip. Als 5 minuts, Pedro feia el seu segon gol amb un xut creuat i aprofitant una assistència de Jorge.

Instants després, l'empat arribaria de les botes de Marçal. Gairebé sense angle posava el 4 a 4.

Dos minuts més tard, el Sant Julià se situava per davant. Nacho Llamas culminava una contra al segon pal per fer pujar el 5 a 4.

A partir d'aquí, els lauredians van poder jugar de gust. Marçal feia el seu segon gol amb un xut ajustat al pal, 6 a 4.

A 11 minuts per al final, el Gavà, que només perdia de dos gols, va treure el porter jugador.

Això ho va aprofitar Alan, que feia el setè per al Sant Julià traient profit d'una pilota divida al mig camp, i a porta buida.

Als últims 4 minuts, dos gols més dels lauredians. Deixada de Pedro perquè Òscar Neira afuselli la porteria del Gavà.

A l'últim minut, el 9 a 4 definitiu. Nuno, amb la punta del peu, culminava una jugada ràpida.

Informa: Xavi Bonet  Imatge: Lluís Calvo