13º / 20º

Sebas salva un punt davant el líder al minut 93

El FC Andorra continua allargant la seva ratxa com a local. Ahir l´equip va empatar a 2 davant el líder de la Primera Catalana, el Vilassar. Un gol de Sebas en temps afegit de la segona meitat va acabar signant el repartiment de punts. L´Andorra no perd a casa des del mes de novembre.

L'Andorra, que darrerament iniciava bé els partits, aquest cop li ha tocat encaixar gol. Als 5 minuts, s'avançava el Vilassar.

Mitja hora després, l'anècdota de la jornada. L'àrbitre del partit es lesionava i el partit s'havia de parar una estona.

El col·legiat ho ha provat, però ha hagut de cedir el relleu al seu assistent, amb la qual cosa s'ha hagut d'acabar de jugar la primera meitat i l'inici de la segona sense àrbitre assistent.

Precisament a l'inici de la represa, ha empatat l'Andorra. Assistència a l'espai de Ludo per a Pau Viladrich que, al contraatac, signava l'empat.

Un quart d'hora després, però, es tornava a avançar el Vilassar. 3 homes davant Ferran Pol que no podia fer res.

Ja amb el temps acomplert, els tricolors han perdut un home. Marc Ferrer era expulsat per doble groga.

Però amb 10 homes i en temps afegit ha arribat el deliri. Jugada per banda de Sebas, que entra a l'àrea i gairebé sense angle feia pujar el 2 a 2 perquè el líder no s'emportés els 3 punts de Borda Mateu.

Informa: Xavi Bonet Imatges: Marc Oferil