MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

20º / 33º

El Temps Darrera previsió

La selecció espanyola de bàsquet amb cadira de rodes tanca l'estada a Andorra amb el MoraBanc

www.andorradifusio.ad

La selecció espanyola de bàsquet amb cadira de rodes ha posat punt final a l'estada de dues setmanes per preparar l'Europeu. Al final de la darrera sessió, els actuals subcampions dels Jocs Paralímpics han coincidit al Poliesportiu amb els jugadors del MoraBanc.

La selecció espanyola de bàsquet adaptat és una de les més fortes del món i a Andorra ha trobat les condicions òptimes per preparar l'Europeu de Polònia, on aspira a tot. És el segon any que escull les instal·lacions del país per posar-se a punt i el darrer dia de l'estada tot han estat elogis. "Molta tranquil·litat, hospitalitat, l'acolliment de la gent de les instal·lacions esportives i dels allotjaments és excepcional... El temps ajuda molt, perquè aquests mesos de juliol i agost allà on vas fa massa calor i el temps d'Andorra és perfecte per tenir una bona preparació", celebra el capità, Asier García.

Els subcampions dels darrers Jocs Paralímpics han rebut la visita del pilot Albert Llovera i han coincidit amb els jugadors del MoraBanc. Moussa Diagne i David Walker s'han volgut posar a prova des de la cadira.

Per al ministeri d'Esports, l'estada de la selecció espanyola ha estat una bona oportunitat per refermar l'aposta per l'esport adaptat. "És una trobada molt bona per les dues bandes. A ells els aporta un plus i a nosaltres ens consolida com una plaça d'acollida d'estades d'estiu. Si a sobre, podem fer veure el nostre compromís amb l'esport adaptat, doncs encara més contents", deia la ministra d'Esports, Sílvia Riva. El seleccionador espanyol, Óscar Trigo, ha recordat que "hi ha tres països punters: Itàlia, Alemanya i Espanya. Espanya, a dia d'avui està considerada una de les lligues més potents juntament amb Alemanya".

Queda molt de camí per continuar trencant barreres, però amb una pilota de bàsquet pel mig no hi ha cap fita impossible.

Informa: Joan López
Imatges: Sergi Linares

3.226.245.48