/ 13º

La selecció femenina sub-18 debuta amb victòria al Campionat d'Europa C

La selecció femenina s'ha estrenat amb victòria al Campionat d'Europa C que s'està disputant al Poliesportiu d'Andorra i al Joan Alay. Les andorranes no van tenir rival en Moldàvia.

Les jugadores de Cristina Andrés van començar a decidir el duel contra Moldàvia ben aviat. En el primer quart les moldaves només van anotar 7 punts per 21 de les andorranes, que van poder fes cistelles fàcils en contra atac.

Al descans la renda es va ampliar fins a 19 punts. A la represa, Andorra va tornar a pressionar en defensa i la diferència es va ampliar fins a 27 punts. El partit estava més que sentenciat i la seleccionadora va poder repartir minuts de joc. El 69-37 del final demostrava la superioritat d'Andorra, que sumava la primera victòria al torneig.

Andrés destaca el treball de les jugadores i el bon debut. "Estic molt contenta per elles perquè s'ho mereixen", diu.

Aquest dimecres a la tarda la selecció tornarà a jugar. Serà contra Mònaco, rival que dimarts va perdre amb contundència amb Malta. La seleccionadora preveu un partit més complicat però hi veu possibilitats si juguen concentrades.

La selecció masculina reprendrà aquest dijous la competició contra Xipre, amb una plaça per a les semifinals en joc.

Imatges: Sergi Linares