/ 15º

La selecció femenina sub-19 debuta al Preeuropeu amb derrota contra Gal·les (3-0)

Gal·les ha superat clarament la selecció femenina sub-19 en el debut en un Preeuropeu. Les andorranes s'han vist superades físicament. Divendres, el rival serà Albània.

El futbol femení continua creixent i aquest dimarts la selecció sub-19 ha debutat en un Preeuropeu. El resultat no ha estat l'esperat, ja que les de José Antonio Martín han perdut per 3 a 0 contra Gal·les a l'Estadi Nacional.

Les tricolors han amenaçat amb pilotes a l'espai, però les visitants s'han mostrat molt sòlides en tot moment. Al minut 22, Hillard trencava l'esquema tricolor amb un xut llunyà que no ha pogut aturar Alba Isal. Al 39, novament la central gal·lesa feia el segon a la sortida d'un córner. Al descans, 2 a 0.

Lluny de perdre pistonada, les visitants han sortit molt endollades a la represa i al minut 50 McAteer ha fet el 3 a 0 definitiu de penal. Mal resultat, però bones sensacions.

El seleccionador José Antonio Martín ha destacat que està "content i molt orgullós" i considera que és d'aquesta manera "com s'ha de defensar el país", tot i afegir-hi que "tot i els hàndicaps, hem estat a l'altura davant una selecció molt superior.

Per la seva banda, les jugadores de José Antonio Martin acaben amb bones sensacions el partit contra Gal·les malgrat la derrota i ara ja tenen la vista posada en el pròxim partit aquest divendres a l'Estadi Nacional contra Albània.

Imatges: Sergi Linares