/ 16º

La selecció femenina sub-19 guanya Armènia (3-1) i acaba segona al Preeuropeu

La selecció femenina sub-19 de futbol ha tancat el Preeuropeu amb victòria davant Armènia, per 3 a 1. Les tricolors han remuntat un gol inicial en pròpia porteria i han sumat el segon triomf al grup.

El combinat sub-19 femení ha acabat segon de grup al Preeuropeu que s'ha disputat aquests dies al país. Aquest dilluns les de José Antonio Martín han dominat Armènia i s'han pogut avançar en un parell d'ocasions, però només els pals ho han impedit.

Poc abans del descans ha arribat el gol de les armènies, després d'un mal refús de la defensa tricolor.

A la represa, el guió de partit ha seguit i una jugada per banda de Laia Solé ha forçat un penal que ha transformat Maria Moles. Cinc minuts més tard, Gemma Lluch feia aquesta meravella per confirmar la remuntada. Al 76, novament Lluch ha fet el tercer en aprofitar una jugada d'Uma que ha rebutjat la defensa. Al final, 3 a 1.

El seleccionador José Antonio Martín ha explicat que està "molt content pel grup, s'ho mereixen, treballen de valent i tenen una gran il·lusió. Competeixen cada pilota com si fos l'última i al final l'esforç i la perseverança paguen".

La jugadora Gemma Lluch ha destacat que "ha estat tot un honor, una feina que ha estat possible gràcies a tot l'equip".

Les tricolors han acabat segones, només per darrere d'Eslovàquia, i sumen 3 triomfs en els 4 partits que han disputat.