/ 11º

La selecció de futbol s'enfonsa a la segona meitat i perd contra Anglaterra (4-0)

Els de Koldo Álvarez han resistit el potencial o

Els de Koldo Álvarez han resistit el potencial ofensiu dels anglesos els primers 45 minuts, però han caigut per 4 gols a 0, en el cinquè partit de la fase de classificació pel Mundial de Qatar 2022. Lingard, per partida doble, Harry Kane i Buyako Saka han estat els golejadors dels de Gareth Southgate.

L'alegria de San Marino ha donat pas al patiment a Wembley. La selecció visitava un dels temples futbolístics per excel·lència amb el difícil repte d'aturar l'actual subcampiona de l'Eurocopa, Anglaterra. Els dos combinats amb moltes cares noves a l'onze inicial.

La defensa tricolor no ha estat impediment perquè Jesse Lingard fes el primer al minut 18. Els de Koldo Álvarez han aguantat sense encaixar més gols els primers 45 minuts, però a la represa les forces han començat a fallar i el to físic anglès s'ha acabat imposant.

Al minut 71, Christian Garcia ha comès penal sobre Mason Mount i Harry Kane, que havia sortit a la segona meitat, ha fet el segon de penal. Poc després, al 78, novament Lingard dins de l'àrea posava el tercer.

Al 85, la jove perla de l'Arsenal, Buyako Saka, feia el quart i definitiu gol a la sortida d'un córner.

Els tricolors segueixen cinquens del grup I, només per sobre de San Marino, i el pròxim dijous visitaran Hongria.