/ 18º

La selecció d'hoquei patins s'imposa a Egipte (14-0)

La selecció d'hoquei patins ha golejat Egipte en el primer partit dels World Skate Games amb una contundent victòria per 14 a 0. Els de Jordi Garcia buscaran mantenir aquesta bona dinàmica aquest dimarts contra la Gran Bretanya.

Tot i així, els egipcis han estat capaços d'aguantar la primera part i evitar que els andorrans marxessin en el marcador, arribant 3 a 0 a la mitja part.

La segona part ha estat completament diferent. Els tricolor han pujat nivell físic, amb una defensa asfixiant i jugant a plaer al camp ofensiu, trobant amb facilitat la porteria rival. Els andorrans han sentenciat el partit en els primers minuts de la segona part, marcant quatre gols en poc més de tres minuts.

Els jugadors més destacats del partit han estat Jorge Rey i Oriol Antequera amb 4 i 3 gols respectivament.

D'aquest manera, els de Jordi Garcia han començat de la millor manera aquesta competició, on buscaran la primera posició del grup D. Aquest dimarts, segon partit del grup contra la Gran Bretanya.

Informa: Héctor Aza