/ 16º

La selecció masculina de vòlei torna a derrotar Liechtenstein en el segon amistós a Encamp (3-1)

La selecció masculina de vòlei s'ha emportat el segon partit del torneig contra Liechtenstein per 3 sets a 1. Demà els de José Garcia buscaran repetir en el tercer amistós al Complex d'Encamp.

Nova victòria de la selecció masculina de vòlei contra Liechtenstein, aquesta vegada per 3 sets a 1, amb parcials de 21-25, 25-13, 25-21 i 25-15. Als de José Garcia els ha costat arrencar i han cedit el primer set. La reacció no ha trigat i ràpidament han aconseguit la igualada gràcies a la millora en defensa, que ha permès atacar amb més confiança.

A partir d'aquí s'ha imposat la superioritat andorrana com ja es va demostrar ahir. Els punts anaven caient a favor davant un voluntariós rival per tancar el marcador amb el 3 a 1 final. José Garcia ha rotat els jugadors i Xavi Folguera, el gran referent de l'equip, només ha jugat l'últim set sencer.

Xavi Folguera, jugador de la selecció de vòlei d'Andorra, considera que "és veritat que hem entrat una mica més freds, però al segon set hem fet les coses millor".

La selecció tancarà aquest torneig Horitzó 2025 demà al Complex d'Encamp contra el mateix rival, que buscarà oferir més resistència.

Imatges: Marc Matute
Locució: Jordi Lorente