10º / 24º

La selecció planta cara davant Irlanda del Nord (2-0)

Els tricolors han perdut davant Irlanda del Nord en dues dianes a la primera meitat. Els tricolors han millorat prestacions respecte al partit d'Espanya, però han caigut en un parell de centrades laterals mal defensades.

El combinat dirigit per Koldo Álvarez ha perdut aquest dimarts a la Nueva Condomina de Múrcia contra Irlanda del Nord, per 2 a 0. Koldo ha introduït algunes modificacions respecte al partit contra Espanya donant entrada a jugadors d'un perfil més ofensiu com Izán Fernández i Marcio Vieira. A més, Adri da Cunha ha disputat el seu primer compromís com a titular amb la selecció.

Irlanda del Nord s'ha avançat al minut 16 en una combinació ràpida que ha aprofitat Bradley per avançar-se a Iker i fer el primer de la nit. El domini dels locals era evident i sis minuts més tard ha arribat el segon gol en una nova centrada lateral que, novament, Bradley ha transformat.

Els irlandesos han portat la batuta del partit generant molt perill per les bandes i en el joc aeri, però Andorra ha sabut patir en la segona meitat per no encaixar més gols. Tot i això, els tricolors han estat inoperants en atac sense generar cap ocasió de perill a la porteria de Peacock-Farrell. Al final, 2 a 0, i moltes coses a polir de cara a l'estrena a la lliga de les Nacions contra Malta al setembre.

Informa: Joel Romero