12º / 20º

La selecció sub-19 perd contra Moldàvia al torneig de classificació per a l'Europeu

La selecció de futbol sub-19 ha tancat avui el torneig de classif

La selecció de futbol sub-19 ha tancat avui el torneig de classificació per a l'Europeu que des de la setmana passada ha tingut lloc a Gdansk, Polònia. Els de Lucendo han perdut per 2 a 1 contra Moldàvia, tot i haver-se avançat en el marcador amb un gol d'Aaron Sánchez al minut 13. Andorra, però, ha acabat amb 9 homes per dues expulsions al minut 90.

Aquest ha estat un torneig molt dur, per a una selecció sub-19 que la setmana passada s´entrenava pensant en l'oportunitat de poder esgarrapar algun punt, tot i ser conscient que els tres rivals tenien molt més potencial. El 7 a 0 del primer partit contra Holanda, el 3 a 0 del segon, contra Polònia, i la derrota 2 a 1 d´avui deixen Andorra cuer de grup, amb 0 punts, i un balanç d´1 gol a favor i 12 en contra. La sub-19 tornarà demà a casa.

Informa: Xavi Bonet