/ 16º

El Sideco Encamp s'endú el primer duel entre favorits a la lliga Pantours de futbol sala

El Sideco Encamp s'endú la victòria en el primer en

El Sideco Encamp s'endú la victòria en el primer enfrontament directe entre els dos màxims favorits al títol de la lliga Pantours de futbol sala davant del Black House Atlètic Club Escaldes. L'argentí Saviola, amb tres gols i tres assistències, va ser decisiu.

Els escaldencs van començar més encertats i al minut 8 dominaven per 1 a 3. El campió, però, va capgirar el marcador amb tres dianes abans del descans.

El partit va mantenir l'emoció durant la segona meitat. Amb el 5 a 3, l'Atlètic Club Escaldes va buscar la remuntada amb el porter jugador. Tot i fer dos gols, l'Encamp ho va aprofitar per sentenciar amb dues dianes més, obra de Saviola, que van deixar el marcador final en 7 a 5.

Després de cinc jornades, el Sideco Encamp colidera la classificació, empatat amb el DDS Madriu.

Imatges cedides: Federació de Futbol