/ 18º

L'Encamp es corona campió de lliga per 13è any consecutiu

L'Encamp manté un any més l'hegemonia al futbol sala nacional i ahir va aixecar el trofeu de campió de la Lliga Pantours per tretzè any consecutiu, després de superar l'Extremenya al Complex Esportiu per 8 a 3.

Ricardo va avançar l'Extremenya, però dues dianes d'Edgar Sánchez van capgirar el marcador a favor dels encampadans, que van fer el 3-1 en una acció de Viana. Viegas va ajustar les diferències amb el segon gol de l'Extremenya abans del descans.

L'Encamp deixava el partit sentenciat en els primers 10 minuts de la represa amb tres dianes més, obra de Barbosa, Edgar i Allan. Viegas feia després el tercer de l'Extremenya i encara hi va haver temps per a dos gols més dels encampadans, amb Allan i Edgar com a protagonistes.

Amb la victòria d'ahir, l'Encamp es proclama campió quan encara resten tres jornades per acabar els play-off. En 17 partits, el balanç ha estat de 16 victòries, un empat i cap derrota. Els encampadans repetiran un any més com a representants del futbol sala andorrà a la Lliga de Campions, però abans volen conquerir el Memorial Canut.

Informa: Redacció
Imatges cedides: Federació Andorrana de Futbol