MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

16º / 30º

El Temps Darrera previsió

L'Stade Toulousain, la federació i el VPC signen un acord per fer créixer el rugbi

www.andorradifusio.ad

Fer un pas endavant. Això és el que s´ha proposat el rugbi andorrà i per fer-lo té el suport màxim de l´Stade Toulousain, com va quedar palès en l´acord de col·laboració signat dimecres a la nit.

Era una vella reivindicació del rugbi andorrà i ja s´hi ha ficat fil a l´agulla. Stade Toulousain, federació i VPC, amb el suport d´Andorra Turisme, han unit esforços perquè l´esport de l'oval creixi.

El secretari general de la Federació, Felip Gallardo, i el president de l'Stade Toulousain, Didier Lacroix, expliquen que, gràcies a l´acord, quedarà reforçada especialment l´escola de rugbi, però també en gaudiran els isards i el primer equip del club, que podran fer una estada amb l'equip francès. "Només són avantatges", diu Gallardo.

El desig de les dues parts seria que jugadors andorrans poguessin seguir els passos de Renaud Calbel i Marc Abelló, que van vestir la samarreta de l'Stade. O com ho fa actualment el jove Aymar Ponsolle, format a l´escola i que milita al júnior de l´equip tolosenc.

L´acord de col·laboració és per un any, renovable, i inclou la disputa d´algun partit amistós entre l´Stade i Andorra en categories sub-10 i sub-12.

Informa: Sergi Cano
Imatge: Kevin Ribeiro