/ 18º

La sub-21 obre el Preeuropeu amb un empat contra Albània (2-2)

La selecció sub-21 ha començat el Preeuropeu amb un empat a 2 a casa contra Albània, un bon resultat amb gust agredolç. A cinc minuts del final Andorra guanyava 2 a 1.

Andorra sub-21 té un bon equip. D'entrada tres jugadors consolidats a l'absoluta, com Aláez, Cervós i Àlex Martínez. Entre els més joves, també es detecta talent.

Inici de partit marcat per la igualtat fins al minut 17. Andorra té una doble ocasió molt clara i encara en la mateixa jugada arriba la centrada d'Albert Rosas i la rematada al fons de la xarxa de Jordi Aláez. Amb aquest resultat es va arribar al descans.

Al minut 53 va arribar el gol de l'empat d'Albània, amb aquesta rematada de cap d'Imeri. Andorra va saber reaccionar i un minut després Aláez aprofitava una errada defensiva per plantar-se sol davant el porter i superar-lo en el u contra u. Iker va salvar l'empat amb una aturada. A cinc minuts del final, però, no va poder evitar el 2 a 2 definitiu amb la rematada de Sula altre cop a boca de gol.

Bon resultat per començar la fase, però amb regust agredolç després de fregar la victòria amb els dits. El seleccionador, Justo Ruiz, opina que "l'equip ha merescut guanyar"."Hem fet un partit molt complet i hem estat capaços de tenir paciència i elaborar el contraatac"

Un argument que comparteix el capità, Jordi Aláez. S'ha mostrat "molt content" lamentant el gol del rival en els darrers minuts. Amb tot, "és la línia a seguir. No podem passar de derrotes a victòries de cop", argumenta afegint que cal "anar a poc a poc i jugar com ho hem fet avui". "Hem gaudit moltíssim".

Andorra sub-21 jugarà el segon partit el 6 de juny contra Kosovo altre cop al Comunal.

Imatges: Eduardo Martínez/FAF
Locució: Yasmina Canedo