MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/

El Temps Darrera previsió

Toni Bou promet espectacle per assegurar la continuïtat del X-Trial a Andorra

www.andorradifusio.ad

Aquesta tarda s'ha presentat a Andorra Turisme la mànega andorrana del mundial de X-Trial, la darrera del campionat. La prova es disputarà al Poliesportiu d'Andorra i promet molt espectacle. El resident Toni Bou amb el títol de campió ja a la butxaca serà el gran reclam. El compromís és només per aquesta temporada. La continuïtat dependrà de l'afluència de públic.

Des del 2003 que el Mundial de trial indoor no aterrava a Andorra. Fa dos anys un nou promotor va potenciar i actualitzar aquest format de competició. Una canvi radical que ha atret l'atenció de la federació, el comú i Andorra Turisme. L'acord és per un any i la continuïtat dependrà de l'assistència de públic. "Ens agradaria molt que hi hagués molta assistència de la gent del país, però també hi hagués un retorn dels visitants", vol la cònsol major, Conxita Marsol. "Per què no estar sempre al calendari aquesta prova, com la de Sant Julià", proposa Marsol.

El Poliesportiu d'Andorra tindrà capacitat per a 2.500 espectadors. Sobre el traçat els millors especialistes mundials. Noms com Adam Raga, Jaime Busto, Jeroni Fajardo, Fujinami i Toni Bou, ja amb el títol a la butxaca. Amb ells l'espectacle està assegurat. "Poder arribar a aquí amb el campionat a la butxaca per a mi és una tranquil·litat increïble. Farem gaudir al públic encara més. Tant l'Adam com jo lluitarem al màxim per la cursa, i pel tercer lloc la cosa està apretada", explica el campió del món, Toni Bou.

Per a la federació ja va ser un repte adaptar el Poliesportiu per la Gala FIM. L'X-Trial serà pujar encara un esglaó més. L'andorrana serà la darrera prova del Mundial i, per tant, aquí es lliuraran els trofeus de campió del món. L'X-Trial d'Andorra la Vella es disputarà el 27 d'abril a partir de les sis de la tarda.

Informa: Cesc Sanjuan
Imatge: Eduardo Martínez

34.225.194.144