MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

14º / 26º

El Temps Darrera previsió

Trofeu Andros amb cotxes exclusivament elèctrics

www.andorradifusio.ad

El Trofeu Andros continua ben actiu després de 30 edicions. L'any vinent la competició d'automobilisme sobre gel més important del món presenta com a gran novetat que tots els vehicles seran elèctrics. L'Automòbil Club confia signar la continuïtat de la prova en les properes setmanes.

Hi havia incertesa sobre el futur del trofeu Andros, que l'any passat va celebrar la trentena edició. L'organitzador, Max Mamers, volia fer canvis. I alguns ja s'han fet públics.

El més important és que els cotxes seran per primera vegada exclusivament elèctrics, deixant de banda els tèrmics. Després d'una temporada amb els dos tipus de vehicle en competició, la victòria dels elèctrics en les finals de l'Stade de France ha portat l'organització a apostar fermament per aquest tipus de material.

Hi haurà un màxim de dotze cotxes elèctrics, amb dos pilots per equip. L'altra novetat comporta la internacionalització del certàmen, que s'obre a la participació de pilots de fora de França de forma permanent.

L'organització encara no ha fet públic el calendari de la temporada vinent, en el qual Andorra confia ser-hi. La predisposició és bona per les dues parts i l'acord es podria tancar en les properes setmanes.    

Informa: Sergi Cano
    

18.207.254.88