/ 16º

La UE Santa Coloma fa el 7 de 7

La Unió Esportiva Santa Coloma continua amb el ple de victòries després de superar el Carroi. L'Inter d'Escaldes i el FC Santa Coloma mantenen el pols amb els colomencs.

7 de 7. La UE Santa Coloma manté la ratxa d'imbatibilitat després de guanyar el Carroi, per 3 a 0, amb un doblet de Salomon Obama i un gol de penal de Veloso

El segon classificat, l'Inter d'Escaldes, va suar per vèncer l'Esperança per 2 a 0. Pablo Argañaraz va fer el primer al minut 42, però la sentència no va arribar fins a la darrera acció del partit amb una diana d'Ander El Haddadi. Els escaldencs sumen 16 punts.

Un menys en té el FC Santa Coloma, que va golejar el Pas de la Casa per 5 a 0. Els de Dmitri Txérixev continuen en línia ascendent i escalen fins a la tercera posició de la classificació.

El partit més sorprenent va ser el de l'Atlètic d'Escaldes i el Penya Encarnada, que va acabar amb un empat. Marcel Sgrò va avançar els escaldencs al 43, però Mohedano va fer la igualada en l'última acció, quan el seu equip jugava amb dos jugadors menys. El Penya és quart amb 14 punts i l'Atlètic sisè amb 8.

Finalment, l'Ordino puja a la cinquena plaça en superar el cuer, l'Atlètic Amèrica, per 2 a gols a 1. Víctor Tellado va avançar els ordinencs, però Eric Balastegui va posar emoció al partit retallant diferències al 70.

Informa: Joel Romero