/ 13º

El VallBanc es manté líder en la lluita pel títol

La segona jornada del play-off a la lliga de futbol no ha provocat canvis en la lluita pel títol. Els dos compromisos entre els quatre primers es van saldar amb empat.

A falta de quatre jornades per acabar el play-off, no hi ha canvis en la lluita entre els aspirants al títol. L'Inter d'Escaldes es va avançar en el duel davant del VallBanc Santa Coloma amb un gol de Genís Soldevila a l'inici de la segona part. Quan quedaven tres minuts per a la conclusió, Burón va aprofitar un refús per fer l'empat a un definitiu.

En l'altre duel de la segona jornada, el Sant Julià va salvar els mobles contra l'Engordany, que es va avançar amb les dianes de Spano i Zugic. Els lauredians van retallar diferències amb un gol d'Enric Pi al 74. Juanma Hernández feia el 2 a 2 definitiu a dos minuts del final.

En els enfrontaments per la permanència, l'Ordino va superar l'Encamp per la mínima amb un gol de Cristian Hidalgo al minut 77. L'UE Santa Coloma va resoldre amb dos gols, de Roberto Carlos i Aaron Sánchez, el partit contra el Lusitans.

Els resums de la jornada, com cada dilluns després de l'Informatiu Vespre, al "Tot Lliga".

Imatges: Federació de Futbol