/ 18º

El VallBanc suma els tres punts contra l'Engordany (2-0) i es col·loca a un punt del líder

El VallBanc Santa Coloma ha retallat diferències amb el líder de la lliga Multisegur de futbol, l'Inter Club Escaldes, després de sumar els tres punts aquest dijous contra l'Unió Esportiva Engordany. En l'altre partit que tancava la vintena jornada, l'Atlètic Club Escaldes va fer un pas de gegant per assegurar la permanència.

La derrota de l'Inter dimecres era una oportunitat d'or per situar-se a un sol punt del líder, i el VallBanc Santa Coloma no la va desaprofitar. Els colomencs van patir, però, de valent a l'Estadi Nacional per superar l'Engordany, que volia assegurar la tercera plaça i els gols no van arribar fins a la segona part. Cisteró obria la llauna amb un gran xut de falta al minut 68. El gol de la tranquil·litat va arribar al 82, obra de Jordi Aláez, després de controlar dins l'àrea i rematar ajustat al pal.

Els gols també es van fer esperar a la Borda Mateu, en l'altre duel que tancava la vintena jornada entre l'Atlètic Club Escaldes i el Carroi. El primer dels escaldencs arribava al minut 63, després d'una centrada de falta que Fabio Serra, sol al segon pal, enviava de cap a la xarxa. Tres minuts després, l'Atlètic gairebé dictava sentència amb un xut llarg de porteria que sorprenia la defensa del Carroi i que Rojas culminava amb el 0 a 2. El Carroi retallava distàncies al minut 75, després d'un gol en pròpia porta de Santos Brito, però els escaldencs van sumar els tres punts i freguen la permanència matemàtica a primera.