/ 13º

Vicky Jiménez guanya el seu primer ITF júnior

Vicky Jiménez ha aconseguit aquest diumenge a la tarda el

Vicky Jiménez ha aconseguit aquest diumenge a la tarda el primer triomf en un torneig ITF júnior, a més ho ha fet venint de la prèvia. Fita cabdal en l'evolució de la tennista en el seu camí per arribar al circuit professional.

Només te 13 anys però avui s'ha endut el primer ITF. Jiménez, que venia de la classificatòria, ha guanyat la final a la suïssa Scilipoti, tres anys més gran que ella, per 6/2 6/7 i 7/6.

La tennista andorrana va començar l'any al lloc 2.500 del circuit ITF júnior i amb aquesta victòria es situarà al voltant del lloc 700.

Per a la propera temporada pot començar a ser un objectiu  classificar-se per a un torneig de Grand Slam júnior on accedeixen els 70 primers del circuit.

Els 100 primers ja poden jugar al circuit WTA. En 15 dies jugarà un altre torneig ITF a Canàries.

Imatge: Joan Jiménez