/ 11º

Victòria i bones sensacions en l'estrena del MoraBanc

El MoraBanc Andorra ha obert la pretemporada amb una victòria contra el BAXI Manresa, per 80 a 68, en la primera edició del Trofeu Encamp. Tot i que l’equip ha acusat la manca de rodatge lògica després de només dues setmanes d’entrenaments, els d’Ibon Navarro han ofert bones sensacions en un Complex Esportiu d’Encamp amb la grada plena.

Navarro necessitarà temps per conjuntar un equip amb vuit cares noves, però la imatge mostrada a Encamp ha estat força bona.

Falta ajustar peces i que els jugadors es coneguin i vagin assimilant sistemes, però s’ha vist un MoraBanc que ha intentar imposar una pressió molt alta en defensa i ha volgut jugar amb velocitat en atac. Entre les cares noves, el polivalent Jeremy Senglin ha estat el jugador amb més minuts en pista, en les posicions d'1 i de 2. Bandja Sy ha acabat com a jugador més valorat i ha compartit la màxima anotació amb Moussa Diagne, tots dos amb 10 punts.

Després d’una primera part força igualada i amb diferències mínimes s’ha arribat al descans amb un empat a 38. Durant la represa els andorrans han anat sempre per davant en el marcador, s'han mostrat més efectius que el rival i han obert diferències en el darrer quart, fins al 80 a 68 definitiu.

El proper compromís arribarà dijous vinent a la localitat de Sant Julià de Vilatorta, contra un Barça que aquest estiu ha construït una plantilla de luxe. D’aquí a 10 dies, MoraBanc i BAXI es tornaran a veure les cares en una de les semifinals de la Lliga Catalana, a Badalona.