/ 11º

Victòria del FC Andorra contra el Barça Atlètic (0-1)

Els tricolors s'han imposat en el cinquè amistós amb una diana de Marc Fernández al final de la primera meitat. Aquest és el tercer triomf dels d'Eder Sarabia aquesta pretemporada.

L'Andorra continua agafant embranzida per a l'inici de lliga i aquest dimecres ha guanyat el Barça Atlètic, per 1 a 0, en el cinquè amistós de la pretemporada.

Els d'Eder Sarabia han anat de menys a més i amb el pas dels minuts han dominat la pilota i les ocasions. Al minut 42, una triangulació d'Hector Hevel i Jacobo ha acabat en una centrada que Marc Fernández ha aprofitat per fer el primer. Al descans, 0 a 1. A la represa, el filial blaugrana va disposar de l'acció més clara amb una pilota al pal de Carbonell.

La resposta ha arribat amb un xut de David Martin al 54 que ha aturat Arnau Tenas. El partit ha entrat en una fase d'alternança amb el reguitzell de canvis dels dos equips. Els blaugranes s'han beneficiat d'això i han sigut més protagonistes amb pilota, tot i que no s'ha traduït en ocasions de perill.

Al 83, Rubén Bover ha aprofitat una pilota morta a la frontal de l'àrea, però el seu xut s'ha estavellat al pal. Al final, 0 a 1, i tercera victòria aquesta pretemporada dels tricolors.

Aquest divendres jugaran a l'Alcoraz un nou amistós contra l'Osca, un rival potent de la lliga SmartBank.