/ 16º

El VPC completa el millor partit de la temporada contra el GEIEG (50-5)

Victòria contundent del VPC femení contra el GEiEG per 50 a 5. Les tricolors han completat el millor partit de la temporada i se situen líders, tot i tenir un partit menys.

El VPC femení tornava a la competició dos mesos després a l'Estadi Nacional, i ho ha fet amb victòria contundent contra el GEiEG per 50 a 5. Un resultat que deixa les de Dani Raya líders del grup.

El partit s'ha posat de cara des d'un bon inici, gràcies al joc ràpid i la solidesa defensiva. El bon joc de mans i la velocitat han estat les millors armes en atac de les tricolors, com en aquest assaig que ha culminat Kenza

Al camp només hi havia un equip, i abans del descans, les de Dani Raya han anotat dues marques més i s'han mostrat molt efectives en la darrera fase. Al descans, 24 a 0.

La sortida de vestidors no ha fet perdre pistonada a les locals, que en 20 minuts han sumat 3 assajos més.

La cirereta del pastís, amb el segon assaig de Noelia Pauls en la darrera acció del partit.

Ara, el VPC té el repte de tancar la lliga invicte en els dos partits que falten per acabar. El pròxim serà també a casa el 5 de març contra el Cornellà.

Imatges: Nil Forcada