MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 11º

El Temps Darrera previsió

El VPC inicia la nova etapa amb un pressupost de 200.000 euros i la màxima ambició

www.andorradifusio.ad

El VPC Andorra arrencarà la nova temporada amb un pressupost de 200.000 euros, que suposen un increment al voltant dels 30.000 euros respecte de l'anterior. El club espera tancar una quarta incorporació per reforçar el nou projecte, que de moment no comptarà amb jugadors del Pamiers. 

El VPC escalfa motors per a una nova etapa que s'afronta amb la màxima ambició esportiva. El nou pressupost és de 200.000 euros, que suposen un increment d'uns 30.000 respecte de l'anterior.

En espera de la segona partida de la subvenció del Govern, als despatxos es treballa des de fa temps per fer créixer el nombre de patrocinadors i la resposta està sent bona, segons ha exposat el president del VPC, Gerard Giménez.

En el vessant esportiu, fa dues setmanes que van arrencar els entrenaments amb Jean Arnaudin com a nou responsable tècnic i una quarantena d'efectius, de moment sense cap reforç arribat del Pamiers.

El primer assaig serà dissabte, a les sis de la tarda a Prada de Moles, contra el Capvernoise, de la segona sèrie d'Occitània.  El jugador Dani Raya remarca que "es nota en l'ambient que hi ha moltes ganes de fer coses.

El club treballa per tancar una quarta i última incorporació, que s'afegiria als argentins Matías Barrera, Cristian Abarca i Pedro Alvarado. Les tres cares noves han arribat amb moltes ganes de sumar qualitat i experiència al nou projecte. 

Informa: Joan López
Imatges: Andreij Cristancho / Ricard Tenza

Informació relacionada