/ 16º

El VPC es troba amb la victòria contra el Tarascó (22-9)

Victòria del VPC a casa contra el Tarascó, per 22 a 9. Amb la tornada de Jonathan Garcia la banqueta tricolor ha estat completa, amb un gran encert en els xuts a pals, en la tercer triomf de la temporada per al VPC.

El VPC s'ha retrobat amb la victòria, 22 a 9, contra el Tarascó, en la reestrena de Jonathan Garcia com a entrenador dels tricolors.

Els de Garcia han sortit molt intensos des d'un inici sabent que el triomf era vital, després d'un mes i mig sense competir. Els francesos han perdonat en nombroses ocasions errant diversos xuts a pals i això ho ha aprofitat Seba Barrera per posar per davant el VPC.

El partit ha estat força travat amb moltes faltes, però al minut 34 la bona circulació de pilota dels tricolors ha permès que Fachaux trobés un forat a la defensa francesa per fer l'únic assaig del partit. Al descans, 13 a 3.

El duel de vells coneguts també ha estat marcat per l'agressivitat en algunes accions, amb targetes grogues incloses. La segona meitat s'ha convertit en un intercanvi de penalitzacions que s'ha traduït en el 22 a 9 final.

La victòria permet escalar posicions als tricolors que diumenge vinent recuperaran la desena jornada contra el Toulouse Lalande a casa.

Imatges: Aïda Pagès