MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 11º

El Temps Darrera previsió

100.000 persones assisteixen al Festival de focs artificials a Moscou amb participació andorrana

www.andorradifusio.ad

100.000 persones i milers de quilos de pólvora i pirotècnia han estat protagonistes a Moscou aquest cap de setmana. Per primer cop Andorra ha participat al Festival internacional de focs artificials Rostec.

Tot i no ser un dels guanyadors, l'empresa andorrana que ha portat el nom d'Andorra al festival de Moscou en fa una valoració positiva i assegura que és una bona manera de promocionar el país fora dels circuits habituals per la important cobertura mediàtica. Va ser un espectacle de dotze minuts.

A la capital russa s'hi va sentir música en català ja que l'exhibició s'hi feia sincronitzada. La primera de les cançons: "Focs artificials", d'Antònia Font. L'exhibició va seguir amb músiques tan conegudes com "Alegria", del Cirque du Soleil i "Breaking Through", d'Automachine.

El premi se'l va endur l'equip d'Eslovàquia seguit de Grècia i els Estats Units. Tot i no estar entre els tres primers, Gerard Pifarré fa un balanç molt positiu de la participació en un festival de renom internacional en el món dels focs artificials. Assegura que han assolit els objectius que s'havien marcat i que el retorn que han tingut ha estat positiu. Ha afegit que s'ha pogut publicitar Andorra de la millor manera tenint en compte que aquest és un festival que té molt seguiment als mitjans de comunicació russos.

Informa: Redacció
Imatges: Gatzara Espectacles

Informació relacionada