MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 25º

El Temps Darrera previsió

150 persones participen en la protesta "Andorra anti-Grifols".

www.andorradifusio.ad

Més d'un centenar de persones han sortit al carrer a protestar per la construcció del centre de recerca immunològica que establirà la farmacèutica Grífols a Ordino. Ho han fet en una marxa silenciosa pels carrers de la parròquia.

Sota la iniciativa "Andorra anti-Grifols", s'ha convocat una marxa pacífica i silenciosa, a la qual han assistit 150 persones per protestar contra el laboratori que vol implantar-se a Ordino. Els organitzadors de la protesta han recomanat als assistents no parlar amb els mitjans, però alguns han declinat la consigna. "No entenc per què el laboratori P3 s'instal·la aquí, perquè és una zona molt turística", ha expressat una de les manifestants.

La finalitat de la manifestació és mostrar la indignació sobre la confecció del projecte, la seguretat i la repercussió que pot tenir envers el medi ambient. 

La plataforma anti-Grifols ha organitzat una marxa silenciosa, que ha començat a la plaça major d'Ordino i ha anat fins als terrenys de Casa Rossell, que és on s'implantarà el laboratori

Durant l'acte, alguns dels participants portaven pancartes amb missatges en contra d'aquesta implantació. Entre els assistents hi havia diversos candidats a les pròximes eleccions

Informa: Laura Mitjans
Imatges: David Moreno