MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 11º

El Temps Darrera previsió

Unes 5.500 persones han passat pel 13è Saló del Videojoc

www.andorradifusio.ad

El Saló del Videojoc abaixa persiana amb uns 5.500 visitants des del divendres passat. En la seva tretzena edició, el certamen ha canviat també d'ubicació, al Prat Gran, que ha tingut una bona acollida del públic, sobretot del país i familiar. 

Ha estat la tretzena, però no per això la de la mala sort. "Podríem dir que aquest ha estat el saló de la tornada a la normalitat", ha destacat la responsable d'esdeveniments i RSE d'Andorra, Inés Martín.

I és que unes 5.500 persones han passat pel Prat Gran des de divendres per a gaudir dels videojocs.

Les ulleres de realitat virtual són una de les novetats del saló i fan sentir en una altra dimensió"Estic al mig d'un carrer, davant tinc un ascensor i al costat un cotxe", ha explicat un dels assistents. L'altra, el comentarista que dinamitza les competicions

Entre els més de 400 inscrits, alguns hi han anat a provar sort.

Un saló per a tots els públics, però els petits és qui millor es mouen entre comandamentsI no només d'estar davant de pantalles es tracta. Ells tenen clar quin és el seu videojoc preferit. I mentre els petits gaudeixen, alguns els esperen a les grades. Tot i això, l'altra forma de gaudir del saló és seguir les competicions en directe.

Informa: Ariadna Guiu Vila
Imatges: Ricard Tenza