MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

16º / 22º

El Temps Darrera previsió

80.000 euros d'ajudes a la innovació

www.andorradifusio.ad

Andorra Business atorga 80.000 euros a 18 empreses del sector de la salut, l'educació, la informàtica i les noves tecnologies.

És la setena edició del programa de subvencions de l'entitat. A l'octubre hi haurà una segona convocatòria amb 100.000 euros més. Aquests diners es destinaran a la innovació, la internacionalització, l'optimització empresarial i la igualtat

La partida total prevista per aquest any és de 180.000 euros, un 85% dels quals aniran a empreses amb una facturació de fins a 350.000 euros. Algunes d’aquestes partides es destinaran a plans de promoció internacionals, serveis d’assessorament per obtenir certificacions voluntàries, cercadors de clients o bé promocions internacionals.

Andorra Business confia en la llei òmnibus

Respecte a la llei òmnibus, l'entitat creu que pot incidir en el mercat de l'habitatge. Un problema que ha afectat emprenedors nacionals i també ha complicat el creixement i la implantació d'empreses de fora.

Amb tot, segons la directora d'Andorra Bussiness Judith Hidalgo, les solucions al mercat no es veuran a curt termini. Celebra, però, la "voluntat política per solucionar poc a poc" la crisi immobiliària.

Informa: Redacció

Informació relacionada