MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

15º / 31º

El Temps Darrera previsió

L'accident greu a la Margineda, el més vist de la setmana a Andorra Difusió

www.andorradifusio.ad

L'accident a la vall central amb una ferida greu, les mesures del Govern i el vídeo fet per estudiants de la Seu d'Urgell contra la violència sexual i masclista són les noticies més vistes de la setmana al nostre web.

La dona ferida greu arran de l'accident múltiple a la Margineda encapçala la llista. La conductora va ser operada d'una cama i traslladada a l'UCI, amb pronòstic estable. El mateix dia va deixar dos accidents més, tots ells van provocar retencions.

Les mesures aprovades pel Govern per augmentar el poder adquisitiu dels ciutadans han estat la segona noticia més vista al web. Unes iniciatives centrades en els lloguers, en què els contractes que  s'acabin enguany es prorroguen automàticament un any i només es podran apujar el mateix que es preveu que augmenti l'IPC, en el salari mínim, el qual augmenta un 3,2%, i que els salaris dels qui cobrin fins a 24.000 euros anuals s'incrementen, com a mínim, l'IPC, i per últim en les pensions. 

El vídeo creat per dues estudiants de la Seu d'Urgell contra la violència sexual i masclista tanca la llista. Després que una jove patís una agressió sexual la nit de Nadal en un local d'oci nocturn de la població, les estudiants ho van compartir a les xarxes per condemnar aquest i tots els fets d'agressions masclistes i recordar les xifres de víctimes morals del darrer any.

Informa: Silvia Callís