MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 19º

El Temps Darrera previsió

L'adaptació dels refugiats sirians a Sant Julià, el més vist de la setmana

www.andorradifusio.ad

El dia a dia al país d'una de les famílies de refugiats sirians és el reportatge més vist de la setmana a andorradifusio.ad. L'acompanyen al podi l'estrena de l'enllumenat nadalenc de la capital i la informació sobre cinc funcionaris que no van tornar a treballar després de rebre l'alta i van seguir cobrant de la mútua.

L'adaptació del Badia, la Nagam i la seva família a Sant Julià de Lòria és la notícia que més interès ha generat els darrers dies al nostre web. Són una de les famílies de sirians que van establir-se ara fa un mes al Principat després de fugir de la guerra al seu país. Malgrat la dificultat de deixar els éssers estimats i començar una nova vida, es troben a gust al país, que ben just coneixien de nom abans de venir.

La segona informació més visitada té relació amb les festes de Nadal: el dia 1 Andorra la Vella inaugurava la il·luminació festiva amb la principal atracció d'enguany, el túnel de llums i so. Juntament amb el Poblet de Nadal, la pista de gel sintètic i el supertobogan, conformen les propostes més destacades de la capital per aquests dies.

Finalment, la informació relacionada amb les baixes dels funcionaris ha estat la tercera notícia amb més seguiment. Fins a cinc empleats públics que van estar de baixa l'any passat no es van reincorporar a la feina quan se'ls va donar l'alta i van seguir cobrant. El sindicat de funcionaris de policia ha demanat aclariments per escrit sobre aquesta qüestió.

Informa: Judit Pedrós