MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

13º / 26º

El Temps Darrera previsió

Assegurances Generals obre rutinàriament després de la intervenció de divendres

www.andorradifusio.ad

Assegurances Generals ha afrontat amb normalitat el primer dia laborable després de la intervenció decretada per l'Autoritat Financera per possibles irregularitats. L'entitat ha nomenat com a supervisor, mentre esbrina si hi ha hagut disfuncions, Jordi Torrellas.

La primera societat asseguradora intervinguda per l'Autoritat Financera ha obert les portes en l'horari habitual, això sí amb un nou supervisor, Jordi Torrellas.

La investigació per les possibles irregularitats continua en marxa, tot i que encara és massa aviat per saber si acabarà amb una sanció més o menys o greu o simplement amb una mesura cautelar. Fonts relacionades amb el sector afirmen que els fons que la companyia està obligada per llei a dotar com a provisions haurien de servir per fer front a possibles cancel·lacions o altres situacions. Les mateixes fonts afirmen que des de feia anys es parlava dels problemes de liquiditat que semblava que arrossegava la societat i afegeixen que, de fet, ja havia tingut requeriments per part de l'Autoritat Financera els darrers mesos.

Una de les possibilitats podria ser la dissolució. Hi ha hagut diversos tancaments de societats asseguradores, tot i que la majoria han estat de sucursals d'empreses espanyoles.

Informa: Pere Moliné
Imatges: Guillem Casal

Informació relacionada