MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

16º / 27º

El Temps Darrera previsió

Caldea dona 3.482 euros a Unicef 

El donatiu forma part del Projecte Aigua de Caldea i permetr&agra

El donatiu forma part del Projecte Aigua de Caldea i permetrà desplegar sistemes sostenibles de distribució d’aigua i sanejament a comunitats afectades per la sequera a Madagascar.

Caldea ha entregat prop de 3.500 euros a Unicef Andorra, en el marc del conveni de col·laboració d'ambdues entitats signat el 2014. Un acord que compromet el termolúdic a donar a l'ONG 50 cèntims de cada entrada del Programa Aigua venuda. Aquest programa permet als residents gaudir de les instal·lacions durant tres hores al preu de 22 euros i quatre hores a Inúu, amb accés al termolúdic i Orígens, per 41,50 euros.

El projecte d'Unicef a Madagascar va néixer el 2022 amb la intenció de crear solucions climàtiques per a infants. Eco-pobles al sud del país, a la regió d’Androy, fins al 2025. D'aquesta manera, els infants i les seves famílies obtindran serveis d'aigua i sanejament segurs i sostenibles, desenvoluparan nous sistemes per predir i respondre als riscos climàtics, i es beneficiaran de la millora de les escoles i instal·lacions sanitàries.

Marianela Vila, presidenta d’Unicef Andorra, ha rebut el donatiu en mans del director de Caldea, Miguel Pedregal.

Informa: Redacció

Imatge: Caldea