MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

13º / 21º

El Temps Darrera previsió

La Cambra de Comerç demana polítiques d'accés a l'habitatge assequible i incentius fiscals

www.andorradifusio.ad

La Cambra de Comerç reclama al Govern que promogui polítiques d'accés a l'habitatge assequible.

Afirma que ho fa no només per raons socials, sinó per ajudar les empreses a atreure talent. També demana més flexibilitat en la política d'immigració i incentius fiscals perquè les empreses puguin afrontar millor la inflació.

Assegura que esperen que el turisme vagi a l'alça i contribueixi a evitar una recessió aquest 2023. I considera que continuarà sent el motor de l'economia el 2023. Així ho ha declarat la directora adjunta de la Cambra de Comerç, Sol Rossell. "Nosaltres ara per ara no ho preveiem. Bàsicament pel tema sector que hem anat comentant també que és el turisme. El turisme continuarà sent el motor de cara a aquest 2023".

Per la seva banda, el president de la Cambra de Comerç, Josep Maria Mas, relata la importància del turisme en el Principat. "El turisme a nosaltres ens dona un resultat transversal, com més afluència podem tenir al país es reparteix una mica amb tots els sectors amb què estan directament implicats". Considera que és un sector que els dona ales. "Realment si no tenim afluència evidentment que tindrem una crisi, això és clar".

Informa: Ariadna Guiu Vila-Pere Moliné