MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

17º / 35º

El Temps Darrera previsió

Camp es manté ferm en la defensa del projecte d'Andorra Turisme i el Cirque du Soleil

www.andorradifusio.ad

El ministre de Turisme ha aprofitat la Diada de Meritxell per defensar-se de les crítiques de l´oposició al voltant de la baixada de turistes d´aquest estiu i l'esgotament del model del Cirque du Soleil. Francesc Camp està tranquil i es manté ferm en la defensa del projecte d´Andorra Turisme.

Com va explicar fa uns dies, Francesc Camp ha atribuït la baixada de turistes d´aquest estiu al canvi de model que ha afectat tot Europa i s´ha mostrat tranquil perquè no és una situació exclusiva d'Andorra.

Assegura que "encara no és moment de fer balanç", tot i que "sembla que l'oposició ho fa abans d'hora i ja posa en qüestió el model turístic". Afegeix que "el mercat està canviant i ho haurem d'analitzar molt bé quan s'acabi l'estiu per veure si cal modificar alguna de les nostres estratègies".

Pel que fa a les crítiques des d´alguns sectors de l´oposició que apunten que el model del Cirque du Soleil està esgotat, Francesc Camp ho ha volgut comparar amb altres esdeveniments esportius i els demana "si també creuen que les aportacions que es fan al Bàsquet Club Andorra, la Copa del Món de BTT, les curses cicloturistes o la Ultra Trail també estan esgortades, perquè al final la relació cost-impacte d'aquests esdeveniments és menor que la del Cirque".

Camp ha reiterat que el Cirque és un pilar perquè l´estiu a Andorra sigui exitós i ha apuntat que potser el que està esgotat és el discurs permanent de crítica per part de l´oposició, ja que l´ocupació hotelera ha crescut prop d´un 40% des del 2012.

Informa: Laura Massegú
Imatge: Anna Ginestà/Arxiu RTVA

Informació relacionada