MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 16º

El Temps Darrera previsió

La capital vol treure a concurs el telefèric de Carroi abans de les eleccions però la decisió final serà del nou comú

www.andorradifusio.ad

El comú d'Andorra la Vella licitarà el concurs per a la construcció del telefèric del pic de Carroi abans d'acabar el mandat. Tot i això, Conxita Marsol deixa en mans del nou comú la decisió final.

La cònsol major de la capital afirma que traurà el concurs del telefèric de Carroi entre octubre i novembre. Assegura que és el moment d'avançar en el projecte perquè hi ha inversors privats i perquè la parròquia necessita un atractiu que complementi el comerç.

Ha explicat que manquen reunions amb el comú de la Massana i el Govern. Tot i això, diu que la decisió final serà del nou comú. Afirma que "tota la ciutadania es podrà pronunciar i quin millor moment que en una campanya electoral".

Des del PS, asseguren que estudiaran la proposta avaluant si hipoteca les finances comunals. Dolors Carmona opina que a les portes d'unes eleccions no s'ha de convocar el concurs, per "lògica i per ètica". Afegeix que "és un tema recurrent que surt cada vegada quinze dies abans de les eleccions. Depèn del plantejament que es faci d'aquest giny i del que ens aporti a la parròquia, valorarem si és inconvenient o no."

El comú de la capital ha inaugurat avui la plaça del Consell d'Infants, un espai a la sortida de l'escola andorrana de Santa Coloma creat a iniciativa dels escolars de la parròquia.

Informa: David Domingo-A. Alaman
Imatges Arxiu RTVA-Fernando Montero

3.233.215.231