MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

13º / 31º

El Temps Darrera previsió

El Carmen Thyssen dedica una exposició als 'Influencers' de l'art

www.andorradifusio.ad

El Museu Carmen Thyssen estrena aquest diumenge 6 d'octubre l'exposició 'Influencers', un recull de 27 obres d'art de diversos artistes que alguns es relacionen en diferents èpoques.

"Influencers" és la nova exposició del Museu Thyssen, amb onze espais on es relacionen obres d'art amb artistes que han estat influïts per altres, molts d'ells en èpoques diferents. Des d'obres més clàssiques com pot ser la de Van Goyen fins al pop art, com l'obra d'Andy Warhol que va immortalitzar Mick Jagger.

"Un artista es pot arribar a inspirar de moltes maneres en l'obra d'altres artistes, contemporanis o amb força diferència d'anys", explica el director artístic, Guillermo Cervera, qui ha destacat la part del pop-art.

L'exposició es podrà veure a partir d'aquest diumenge fins al setembre del 2020, i ve carregada de novetats.

A més de poder tocar les rèpliques de les obres d'art també podem trobar un text en braille i el museu estrena un nou sistema pioner en audioguies, que permet interaccionar amb el visitant d'una manera senzilla.

El Thyssen descobreix un esbós d'una obra de Van Goyen

Les pantalles interactives també s'han renovat i mostraran una gran primícia. "Hem tingut la gran sort de trobar, a través de la prova d'infrarojos de l'obra de Van Goyen, l'esbós inicial que va fer l'artista en carbó a la taula de fusta", avança Cervera.

El director artístic del museu insisteix en la gran riquesa de totes les obres però n'ha destacat una en especial.

Durant els pròxims onze mesos els assistents podran gaudir d'una exposició única per a la vista i el tacte.

Informa: Sergi Expósito
Imatges: Kevin Ribeiro

34.239.149.34