MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/

El Temps Darrera previsió

Els casos de covid-19 es mantenen estables

Els casos de la covid-19, es mantenen estables. En la darrera set

Els casos de la covid-19, es mantenen estables. En la darrera setmana s'han registrat 3 contagis nous, situant els casos actius a 57.

Els casos de la covid-19 continuen estables. En la darrera setmana s'han registrat 3 contagis. Hi ha 57 casos actius, tres casos més que en la setmana passada, i cap hospitalitzat. El nombre total de casos fins a la data d'avui és de 46.184.

En la mateixa compareixença, el ministre de territori i habitatge, Victor Filloy ha exposat el projecte de llei de mesures de protecció, d'estímul del mercat i de governança en l'àmbit de l'habitatge, que implica canvis en el protocol de desnonaments, en l'impost sobre els habitatges buits i ajuts per a l'habitatge. Per la seva banda, la ministra de cultura i esport, Sílvia Riba, ha explicat el nou cicle de beques del programa d'alt rendiment. Finalment, el ministre portaveu, Eric Jover ha anunciat que el Cap de Govern, Xavier Espot i el secretari d'estat d'afers europeus, Landry Riba recuperen les reunions amb la població per a informar sobre l'acord d'associació amb la Unió Europea. Així mateix, també ha aprofitat per respondre a les crítiques rebudes per part de les associacions i treballar conjuntament per a millorar els temes relacionats sobre la salut mental.

Roda de premsa completa amb l'actualització sanitària i posterior al consell de ministres: 

Informa: Maria Vilariño
Imatge: Arxiu RTVA