MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

17º / 33º

El Temps Darrera previsió

Compte enrere per a la Biennal d'Art de Venècia

www.andorradifusio.ad

Queda aproximadament un mes per saber qui dels dos, Martín Blanco o Philippe Shangti, representarà Andorra a la Biennal de Venècia l´any vinent. En unes setmanes el projecte s´exposarà a l´Art al Roc. Mentrestant ja s´ha iniciat la maquinària per a la promoció de l´obra i l´autor escollits.

El BOPA publica la convocatòria de dos concursos nacionals, un per al disseny i la producció dels elements gràfics de comunicació i de promoció de la participació d’Andorra a la Biennal de Venècia del 2019; i l´altre, per a la realització dels audiovisuals i les fotografies.

La data de lliurament de les propostes és el 2 d´octubre. Prop d´aquesta data s´hauria de fer públic quin és l´artista que tindrà el repte d´igualar o superar la fita dels 49.000 visitants aconseguida en la participació d´Eve Ariza.

La comissària de la Biennal, Zoe Martínez, ja ha manifestat que l´obra escollida haurà d´eclipsar el públic i la crítica per la seva força reflexiva.

Philippe Shangti prepara una posada en escena a partir de fotografia, vídeo, escultura i realisme en què el públic formarà part del missatge: el futur del planeta (ecologia, pol·lució, natura).

Martín Blanco vol parlar de la incomunicació social i la tecnologia a partir d´un poema. Barreja dibuix, pintura i vídeo projectat sobre una tela.

Qui dels dos serà l´escollit per instal·lar-se a Ca´ Cappello Memo a partir de l´11 de maig de 2019? Comença el compte enrere per a la gran tria per a la 58a gran cita de l´art a la ciutat dels canals.

Informa: Rosa Alberch