MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 19º

El Temps Darrera previsió

Concòrdia relleva Pol Bartolomé de la comissió d'Exteriors

www.andorradifusio.ad

Concòrdia ha rellevat Pol Bartolomé com a membre de la comissió legislativa d'Exteriors. Des de la formació neguen que la decisió tingui relació amb les seves opinions sobre l'acord d'associació. Unes opinions que topen frontalment amb la posició oficial del partit. Asseguren que la mesura es va prendre fa unes setmanes. 

La decisió de rellevar Pol Bartolomé de la comissió d'Exteriors, de la qual era vicepresident, no té res a veure amb les discrepàncies sobre l'acord d'associació, segons ha assegurat a RTVA el president del grup parlamentari de Concòrdia, Cerni Escalé. El canvi s'havia pres fa unes setmanes i es va confirmar en el si del grup dijous de la setmana passada, una explicació que posteriorment ha estat ratificada pel mateix Pol Bartolomè, que serà substituït per Núria Segués. De fet, hi haurà un intercanvi de comissions, ja que Bartolomé passarà a ocupar el lloc que deixa Segués com a membre de la comissió legislativa de Sanitat.

Fa temps que Pol Bartolomè s'ha posicionat a favor de l'acord d'associació, desmarcant-se així de la tesi oficial del partit. Un fet que es manifesta en el llibre que fa uns dies va presentar públicament, "Andorra i la qüestió europea", on marca clarament un criteri diferent al del seu partit.

Informa: Joan A. Sarmiento

Informació relacionada