MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

10º / 21º

El Temps Darrera previsió

El cònsol lauredià titlla de "demagoga" la postura de la minoria amb l'ampliació de l'abocador

www.andorradifusio.ad

"Demagògia". Aquesta és la paraula amb què el cònsol major de Sant Julià qualifica les declaracions de Desperta Laurèdia sobre el projecte d'ampliació de l'abocador a la Rabassa. La minoria s'ha mostrat molt preocupada perquè creu que pot tenir un cost social molt elevat i la majoria defensa que s'han de buscar solucions.

Segons Josep Majoral, en la qüestió de l'ampliació de l'abocador, la majoria està actuant i la minoria es limita a fer demagògia. Ho ha assegurat durant la sessió de consell de comú d'aquest dimarts. "Des d'un punt de vista de l'oposició és molt fàcil dir sí o no a l'abocador, però en tot cas la responsabilitat de govern la tenim nosaltres", ha manifestat.

El conseller de Desperta Laurèdia, Cerni Cairat, ha lamentat que no se'ls hagi consultat i creu que l'ampliació de l'abocador "tindrà un impacte molt gran, no només per l'impacte paisatgístic sinó també pel trànsit de camions i per l'afectació que pot tenir en aquest sentit". 

Majoral ha explicat que el projecte de viabilitat d'aquesta ampliació estarà enllestit molt aviat i llavors es discutirà com es fa.

Per altra banda, durant la sessió de consell s'ha informat que el comú va tenir un superàvit de prop d'1 milió d'euros el 2021. Segons la minoria, perquè es van fer poques inversions. La majoria, en canvi, ha argumentat que s'ha dut a terme una gestió molt acurada.

Informa: Pere Moliné
Imatges: Sergi Linares