MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 22º

El Temps Darrera previsió

La Covid-19 impedeix a Ordino Arcalís superar els 200.000 dies d'esquí aquesta temporada

www.andorradifusio.ad

De la mateixa manera que Grandvalira, Ordino Arcalís ha vist truncada la tendència a l'alça que ha tingut l'estació aquest hivern amb 51 dies menys del previst. Amb una temporada que es va iniciar molt d'hora, el 16 de novembre, es tanca amb 161.500 dies d'esquí i es queda lluny de la xifra marcada de superar els 200.000. Malgrat tot, el camp de neu fa un balanç positiu sobretot respecte de la valoració que en fan els clients.

Ordino Arcalís va obrir el 16 de novembre i tenia previst donar la temporada per tancada el 3 de maig. Una intenció que es veia truncada a mitjan març, a 51 dies del tancament previst, per la crisi de la Covid-19 impedint a l'estació assolir l'objectiu de superar els 200.000 dies d'esquí que s'havia marcat. Tot i així la valoració que en fan des del camp de neu és positiva principalment perquè en les enquestes de satisfacció els clients recomanen l'estació i els seus serveis i perquè la mitjana d'ocupació ha estat de 1.350 esquiadors per dia.

Malgrat que aquest ha estat un hivern escàs en nevades, les temperatures suaus i la bonança meteorològica han garantit bones jornades d'esquí que s'han notat també en l'afluència. Una temporada, la primera, en què Ordino Arcalís ja ha obert totalment integrada en el projecte Grandvalira Resorts.

El client fidel continua sent el català i el francès del sud i també s'ha notat un augment del client intern, que ha crescut un 76%. La resta provenen de l'Estat espanyol, Portugal, Regne Unit o Irlanda. L'estació treballa ara amb la possibilitat d'obrir part de les activitats durant l'estiu, una obertura que es prendrà respectant els criteris sanitaris i les directrius marcades pel Govern.

Informa: Anna Pifarré

34.204.176.125