MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 23º

El Temps Darrera previsió

Creand Wealth Management i GBS Finance integren els seus negocis d’assessorament patrimonial i 'family office'

www.andorradifusio.ad

Creand Wealth Management, entitat de banca privada del Grup Crèdit Andorrà, ha acordat integrar progressivament l'agència de valors GBS Finances Investcapital AV, filial del grup especialitzada en assessorament a clients d'alt patrimoni i Family Office.

Aquesta integració del negoci d'assessorament s'efectuarà dins d'una nova àrea de Family Office que crearà l'entitat amb l'objectiu de donar un servei integral als clients i potenciar el seu creixement internacional.

L'operació s'emmarca en l'estratègia del Grup Crèdit Andorrà basada en la consolidació i el creixement orgànic i inorgànic en els diferents països on opera, i en el desenvolupament d'aliances estratègiques per ampliar l'oferta de valor al client.

Amb aquesta operació i el creixement experimentat durant els últims anys, passarà a tenir un volum gestionat d'aproximadament 3.000 milions d'euros i es consolida com un dels principals actors en l'àmbit de la banca privada i la gestió de patrimonis a Espanya.

Recentment, el grup Crèdit Andorrà va unificar la seva marca a escala internacional sota la nova denominació Creand, amb l'objectiu de maximitzar les sinergies del grup i reforçar la seva presència en les diferents places financeres en les quals opera.

Informa: Redacció
 

35.173.234.169