MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

-1º /

El Temps Darrera previsió

El CSJ col·labora amb la Universitat d'Andorra per cobrir les vacants a la justícia

www.andorradifusio.ad

Actualment cal cobrir quatre places de fiscal i cinc de secretari judicial. Sense ser preocupant, sí que és una situació que alenteix els processos.

S'espera que l'any vinent pugui quedar resolta, tot i que la manca de candidats de les darreres convocatòries preocupa el Consell Superior de la Justícia.

En aquest sentit, el cap de Govern, Xavier Espot, ha afirmat que hi ha dificultats per poder cobrir les places, ja que "hi ha pocs candidats i els processos són llargs, perquè s'ha de dotar al candidat de les garanties necessàries a l'hora d'exercir la funció".

Precisament es treballa conjuntament amb la Universitat d'Andorra per incloure assignatures específiques en el màster en dret andorrà amb l'objectiu de donar més coneixements per afrontar la carrera judicial.

El ministre de Justícia, Josep Maria Rossell, considera que cal insistir per fer aquests convenis amb la universitat. L'objectiu és que "els estudiants de dret s'interessen per la qüestió judicial a Andorra i hi hagi formacions".

Informa: Joan A. Sarmiento

Informació relacionada

3.216.79.60