MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 16º

El Temps Darrera previsió

Desperta Laurèdia critica el cònsol per menystenir una part de la població amb la tirolina

www.andorradifusio.ad

A més de les crítiques al ràfting, Desperta Laurèdia denuncia que el cònsol faci diferències entre lauredians a l'hora de transmetre informació. El portaveu, Cerni Cairat, diu que encara no han vist l'informe de viabilitat del giny que fa temps que demanen, tot i que el cònsol sí que l'ha presentat a un grup reduït de persones. 

Desperta Laurèdia està acabant de redactar les al·legacions al projecte de la tirolina. Espera poder-les presentar la setmana vinent.

Cerni Cairat lamenta i critica que el cònsol major sí hagi presentat "en petit comitè a certs habitants de Sant Julià un pla amb xifres i el projecte virtual de la tirolina". "Una manera de fer recurrent a Sant Julià que volem canviar", agefeix dient que "menysté una part important de la població". "Vol dir que pel comú hi ha ciutadans de primera i de segona".

Davant la negativa del comú a la demanda d'informació, Desperta Laurèdia continuarà exigint poder accedir a l'informe global, tant de la viabilitat econòmica i de l'impacte que tindrà a les finances comunals, com mediambiental.

Informa: Laura Massegú
Imatge: Sergi Linares
Imatges cedides: Naturlàndia
Locució: Jordi Lorente

Informació relacionada

3.89.87.12